Фото Студио Нана

Още малко и момчето ми ще навърши две години. По-точно на 28 Август 2010. С навършването му на втората година жена ми ще излезе от майчинството. Един период, за който се подготвяме от известно време.

Преди близо година тя реши да започне собствен проект, по една нейна мечта, и да продължи с него след приключване на майчинството. Не е лесно да стартираш от почти нулата, но… взехме решение и започнахме да придвижваме нещата.

И ето – почти година по-късно с удоволствие мога да Ви представя: Фото Студио Нана.

Фото Студио Нана Лого

Гледаме на Фото Студио Нана като една съвременна идея за създаване на емоционални преживявания, а не просто заснемане. Един проект генериращ спомени, които да събират в една точка настоящето и да го правят незабравимо. Един съвместен път, по който ние вървим заедно във всичките трудности и красоти, заедно с всичките участници.

Пожелавам късмет на моето момиче и на нейното начинание. Много прекрасни спомени да създаде. Да изрисува красотата, която извира от нея и да сътвори незабравими парченца от цветни преживявания. Пожелавам й да намери удовлетворение и радост. Много нови преживявания. Много хубави хора и приятели.

И като за финал: Нана – Ние, твоите момчета, те подкрепяме и сме зад теб в твоята мечта и в цялото начинание.

П.П.
Повече информация и контакти за Фото Студио Нана  можете да намерите на сайта на студиото и на Facebook страницата. Има още няколко комуникационни канала (като twitter, Фото Блога и т.н.), за връзка и информация, но те в момента са в beta тестване и ще се появят скоро.

П.П.П.
По някое време ще Ви пусна и резултатите от проведените UAT тестовете за функционалността и разпределението на сайта.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.